Токсините - Опасен Враг за Организма

Токсините - Опасен Враг за Организма

публикувано на: 05.03.2014

Много често, без да подозираме това, страдаме от различни болести, които са следствие от натрупването на токсини в организма. 

Слабост, липса на работоспособност, лесна уморяемост, сънливост през деня и безсъние през нощта, главоболие - това са само част от симптомите, алармиращи за увеличените количества вредни вещества в организма.

Изчистването на организма от токсините, или т.нар. детоксикация, до преди няколко години се възприемаше като преодоляване на алкохолната и най-вече на наркотичната зависимост.

В съвременния начин на живот детоксикацията на организма е изключително важна. Дишаме замърсен въздух, пием замърсена вода, ядем храни със синтетични добавки.

Това води до натрупване на токсини и се отразява негативно на здравето ни.

Най-потърпевш е черният дроб, който "обезврежда" токсичните продукти, образувани при обмяната на веществата, превръщайки ги в безвредни за организма. 

Черният дроб притежава повече функции от който и да е друг орган. Той е "химическата лаборатория" на организма, секретира жлъчния сок и играе съществена роля в човешкия метаболизъм.

Най-честите пороци при хората - злоупотребата с алкохол, тютюнопушенето, преяждането, както и приемането на лекарства, някои вируси и паразити, могат да предизвикат увреждания на черния дроб. 

В тези случаи специалистите препоръчват препаратите, известни като хепатопротектори. Чрез тях се постига възстановяване и обновяване на чернодробните клетки. Хепатопротекторите имат имунологичен, антиоксидантен и детоксикиращ ефект.

В момента един от най-предпочитаните и ефективни хепатопротектори на пазара е HEPATOFELIN.

HEPATOFELIN е произведен от Capsugel - Франция за Vita Herb и е най-новият продукт, предназначен за поддържане на чернодробното здраве. 

HEPATOFELIN съдържа богат комплекс от активни съставки в оптимални дози за дневен прием, който подпомага дейността на чернодробните клетки, съдейства за образуването и отделянето на жлъчка, подпомага обмяната на веществата и детоксикацията на организма.

Повече за HEPATOFELIN