Черният дроб не боли — той се срива изведнъж

Черният дроб не боли —
той се срива изведнъж

Пътят от завишените чернодробни ензими до тежкия проблем е кратък

Черният дроб е пречиствателната станция на нашето тяло, която работи безропотно по 24 часа в денонощието и то на пълни обороти. Колкото и да е натоварен, той не ни се „оплаква". Затова и за проблемите му научаваме случайно, а когато ги открием, може и да е късно.

Сблъсквали се с не един и два случая на неглижиран проблем, който след време е прераснал в сериозно чернодробно заболяване, лекарите отдавна знаят, че най-добрата първа помощ, с която всичко бързо влиза в норма, е природният продукт ХЕПАТОФЕЛИН. Обединяващ в себе си най-добрите билкови екстракти за прочистване на черния дроб, той дава изключително добри резултати както при леко „размърдали се" ензими (АСАТ и АЛАТ), така и при състояния като омазнен черен дроб (стеатоза), хепатити, цироза и др. Многократно доказал своята ефективност, ХЕПАТОФЕЛИН е мощно натурално оръжие в ръцете на специалистите, на което те разчитат и се доверяват безапелационно. Той им влиза в употреба и при не малкото случаи на страдащи от жлъчка, които цял живот са измъчвани от последиците на лошото храносмилане, и подобрява видимо качеството на живот на пациентите.

Откриха ми висок АСАТ и АЛАТ

„Чернодробните ензими са ти високи" – диагноза, която ни стоварват изневиделица. Отишли сме на лекар за едно, той ни е пуснал кръвна картина и накрая хоп, оказва се, че са ни сполетели не един, а два проблема.

Дори когато изглеждат незначителни, не пренебрегвайте отклоненията в стойностите на чернодробните ензими. Приемът на ХЕПАТОФЕЛИН е добре да започне още при първия сигнал, защото той подобрява работата на черния дроб и за кратко време връща АСАТ и АЛАТ отново в нормата. А поддържайки всичко в препоръчаните граници, той ни гарантира, че черният ни дроб ще ни служи безотказно и то за дълго време.

ХЕПАТОФЕЛИН е правилният избор на хепатопротектор
Д-р Тотка Найденова, гастроентеролог, Хирургична клиника „Матев“, Стара Загора
Д-р Тотка Найденова, гастроентеролог, Хирургична клиника „Матев", Стара Загора

Черният дроб обезврежда всевъзможни вредни фактори, което го натоварва и води до бързо увреждане на неговата функционална активност. Ето защо съветвам моите пациенти да направят две много важни неща: 1. Да водят здравословен начин на живот; 2. Да приемат продукти (хранителни добавки) за подпомагане функцията на черния дроб – хепатопротектори. Моят професионален избор на хепатопротектор се е спрял на природния продукт ХЕПАТОФЕЛИН. Той съдържа различни растителни екстракти и естествени вещества, подкрепя функцията на черния дроб и увеличава с близо ¼ регенерацията на чернодробните клетки. Оптималното съотношение между съставките му – силимарин, артишок, глухарче, ленено масло и пречистено соево масло (богато на омега-З мастни киселини), както и лесният начин на употреба (2 капсули дневно) го правят изключително подходящ за профилактика и лечение на редица чернодробни заболявания. Употребата му е показна при пациенти, чиито чернодробни показатели се отклоняват от нормата, както и при такива, които са в риск от или вече имат стеатоза, хепатит и т.н. Лицата, които са преболедували хепатит, е добре също да приемат ХЕПАТОФЕЛИН периодично поне веднъж годишно за по 3 месеца.

Предписвам ХЕПАТОФЕЛИН както като самостоятелна терапия, така и в комбинация с лекарствени медикаменти. Наблюдавам много добър ефект при пациенти от различни възрасти. След едномесечно лечение с него стойностите на серумните трансаминази (АСАТ и АЛАТ) при над 50% от пациентите намаляват и влизат в таргетните нива. ХЕПАТОФЕЛИН е с добър профил на безопасност, не наблюдавам странични реакции от приема му.

Д-р Тотка Найденова, гастроентеролог, Хирургична клиника „Матев", Стара Загора

Омазненият черен дроб е първата крачка към цирозата

Стеатозата е заболяването, което ние, обикновените хора, наричаме омазнен черен дроб. Казват, че то поразява основно хората с нездравословно хранене, които наблягат на мазните храни, както и онези, които си пийват всяка вечер. Не са рядкост обаче и случаите, когато с мазни отлагания се оказват дори и най-праволинейните. Причините са метаболитни нарушения, траен витаминен недостиг или натрупване на токсични вещества в организма. А най-застрашени са диабетиците и лицата, които имат проблем с щитовидната жлеза.

Добрата новина е, че стеатозата е обратимо заболяване. Лошата новина е, че ако не ѝ обърнем внимание навреме, тя може да прогресира до цироза. Именно тук помага ХЕПАТОФЕЛИН, чиято специализирана биологична формула успешно очиства черния дроб от натрупалите се мазнини и възстановява нормалната му дейност. Лекарите отдавна са установили, че дори при 3-месечен курс на терапия резултатите са много добри, а след 6-месечна терапия състоянието на черния дроб се стабилизира трайно.

ХЕПАТОФЕЛИН има антистеатозно действие
Д-р Поликсени Паскова, общопрактикуващ лекар, 03 ДКЦ, Варна
Д-р Поликсени Паскова, общопрактикуващ лекар, 03 ДКЦ, Варна

Черният дроб обезврежда всевъзможни вредни фактори, което го натоварва и води до бързо увреждане на неговата функционална активност. Ето защо съветвам моите пациенти да направят две много важни неща: 1. Да водят здравословен начин на живот; 2. Да приемат продукти (хранителни добавки) за подпомагане функцията на черния дроб – хепатопротектори.

ХЕПАТОФЕЛИН е първият ми избор на хепатопротектор, поради уникалната комбинация от съставки. Силимаринът стимулира регенерацията на чернодробния паренхим и задържа процесите, които водят до цироза. Той има мощно антиоксидантно действие. Екстрактът от артишок редуцира производството на холестерол и стимулира жлъчната секреция. Глухарчето от своя страна има хепатопротективно, антиоксидантно и антистеатозно действие. Лененото масло е богато на омега-3 и омега-6 незаменими мастни киселини и витамин F. А соевото масло намалява нивата на холестерола и подпомага сърдечно-съдовата система.

Предписвам ХЕПАТОФЕЛИН на пациенти с чернодробни увреждания, на диабетици, които приемат много медикаменти, и на пациенти, злоупотребяващи с алкохол.

Д-р Поликсени Паскова, общопрактикуващ лекар, 03 ДКЦ, Варна

Как жлъчката да заработи отново добре?

„Боли ме корем" – така сме свикнали да казваме още от деца, когато нещо ни присвива отпред, в меката област между гръдния кош и таза. Болката там обаче не винаги означава, че имаме язва или пък гастрит. Парещото чувство, което се появява след като сме се нахранили, и понякога опасва цялото ни тяло е най-разпознаваемият сигнал, че жлъчката ни не е в кондиция.

Разпространеното мнение е, че главно онези, които злоупотребяват с мазните храни, „разяряват" своя жлъчен мехур. Работата е там, че неговата „жлъч" понякога се излива и върху напълно невинни, „отравяйки" живота им завинаги. Независимо дали сами сме се докарали до влошена работа на жлъчката или сме го придобили по наследство, със сигурност ХЕПАТОФЕЛИН ще ни помогне. Това са забелязали лекари от различни специалности, изправени пред задачата на помогнат на своите пациенти. Забелязали изключително добрия ефект на продукта, те успешно го прилагат при състояния като прегъната жлъчка, възпалена жлъчка, камъни в жлъчката и пр., а пациентите отчитат трайно подобряване на здравето си.

ХЕПАТОФЕЛИН помага при проблеми с жлъчката
Д-р Горан Сарафилоски, гастроентеролог, УМБАЛ „Д-р Георги Странски“, Плевен
Д-р Горан Сарафилоски, гастроентеролог, УМБАЛ „Д-р Георги Странски", Плевен

ХЕПАТОФЕЛИН има силно детоксикиращо и антиоксидантно действие. Изписвам го при пациенти с хронични чернодробни заболявания (вирусни хепатити, алкохолен хепатит, стеатоза и цироза) и при заболявания на жлъчния мехур и жлъчните пътища (възпаления, жлъчно-каменна болест и др.). Препоръчаната дневна доза е само 2 капсули, приети след храна.

Всички наблюдавани от мен пациенти имат подобрение на състоянието в края на тримесечния терапевтичен курс. Подобрява се не само общото състояние на пациента, но и неговите чернодробни показатели влизат в таргетните стойности.

Д-р Горан Сарафилоски, гастроентеролог, УМБАЛ „Д-р Георги Странски", Плевен

Иновативната технология за пълноценно усвояване

ХЕПАТОФЕЛИН е произведен във Франция по специална технология, при която във всяка капсула се впръскват свежи течни съставки. При запечатването на капсулите не се прилага термична или химична обработка, поради което съставките са със запазена активност и терапевтични качества.

Течната формула на ХЕПАТОФЕЛИН гарантира пълноценно усвояване на активните съставки, което осигурява по-високата ефективност на продукта в сравнение с други, при които съставът е сух или във вид на прах например. Благодарение на течното съдържание капсулите могат да бъдат приемани спокойно дори и от хора със стомашно-чревни проблеми. Приемът на ХЕПАТОФЕЛИН не е обвързан с възрастта, а обичайната дневна доза е 2 капсули, приети след храна. Продуктът е достъпен в аптеките в цялата страна и е без рецепта.

Можете да откриете ХЕПАТОФЕЛИН в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 02 944 60 06

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!