Иновативен подход укротява жлъчката
Пряко включване от отделението по „Гастроентерология“

Иновативен подход укротява жлъчката

Работи безотказно, твърдят специалисти

Бум на проблемите с жлъчката се наблюдава последните години, отбелязват запознати. Проблемът често остава скрит за пострадалия, а липсата на навременна профилактика и лечение бързо усложнява ситуацията. Когато пациентите стигнат до гастроентеролога, диагнозата е в кърпа вързана. Как да си помогнем, докато все още е време, попитахме д-р Петьо Василев – гастроентеролог с дългогодишна практика, който работи в Медицински институт на МВР – София.

д-р Петьо Василев, гастроентеролог, Медицински институт на МВР – София

д-р Петьо Василев, гастроентеролог, Медицински институт на МВР – София

Здравейте! Наистина ли е толкова важна жлъчката?

Здравейте! Непознат и доста подценяван орган е жлъчният мехур, но той е от изключително значение. От него се излива жлъчният сок, който отговаря за разграждането на мазнините, поети с храната. Това прави жлъчката особено важна за правилното храносмилане. Наруши ли се дейността ѝ, оплакванията не закъсняват.

При това положение какво може да се направи?

Жлъчка

В моя дългогодишен практически опит в гастроентерологията и в борбата с чернодробните заболявания и проблемите с жлъчката и жлъчните пътища съм прилагал различни терапевтични подходи. Най-честата препоръка е спазване на хранителен режим, но той не е достатъчен и затова се налага и прием на допълнителни средства, които да подпомогнат работата на жлъчката. Като ефективен и същевременно щадящ се открои природният продукт ХЕПАТОФЕЛИН. Прилагам го вече няколко години и наблюденията ми върху неговия ефект са отлични. Той е разработен във Франция по технология, която позволява бързото и пълно усвояване на полезните активни вещества от организма. По-ценното в случая обаче е, че единствено той съдържа и петте ключови растителни екстракта, които прочистват черния дроб и жлъчката – бял трън, артишок, глухарче, ленено семе и соя. Ефектът, който постигат, може да бъде сравнен с „метла“, която улавя и изхвърля и най-дребните отпадъци.

Какво прави той?

По отношение дейността на жлъчния мехур съставките в ХЕПАТОФЕЛИН, проявяват успокоително действие, което води до по-бързо отшумяване на оплакванията и храносмилателния дискомфорт. Те улесняват работата ѝ, поддържат нормалното производство и изливане на жлъчните сокове. При лицата със сериозни нарушения, каквото е наличието на жлъчни камъни например, употребата на ХЕПАТОФЕЛИН е свързана с подобряване качеството на живот и възможност за по-пълноценно хранене. Не трябва да се пренебрегва обаче и влиянието на продукта върху чернодробната функция. Той способства стойностите на чернодробните ензими да влязат в норма. Прилагам го успешно при пациенти със стеатоза (т.нар. омазнен черен дроб), както и в случаи на цироза и други чернодробни проблеми. ХЕПАТОФЕЛИН се приема 2 пъти дневно по 1 капсула след храна в продължение на поне 3 месеца без прекъсване.

Можете да откриете ХЕПАТОФЕЛИН в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 0876 18 1000

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!