Как да си спасим зрението?

Как да си спасим зрението?

Активен „еликсир“ за очи подсигурява всичко необходимо

„Очите са по-точни свидетели, отколкото ушите“ са казали древните гърци. Видели със собствените си очи истинско спасение за зрението си, препатили и офтал-молози са единодушни: работи. Предпочитана заради безспорния си ефект, доказан не в реклами, а на живо, специалната френска разработка Lutein Complex Plus няма аналог у нас поради уникалната си формула. Действаща като своеобразен еликсир, тя успешно „рестартира“ зрението на българите повече от 15 години, като подсигурява всичко необходимо за очите.

Защо работи по-добре според науката?

Изправени пред научния факт, че веществата на прах се разграждат от тялото много по-трудно, а тези във вода пък твърде бързо се изхвърлят от него, специалистите решават да разтворят предварително ценните съставки на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в маслена среда. Така, облягайки се на простичкия факт, че олията покриват плътно всичко, до което се докоснат и текат бавно, те успешно повишават КПД-то на дозата, за да бъде тя усвоена максимално пълноценно. Друго научно постижение, което отличава ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, е патентованата технология на производство LICAPS, при която течните екстракти са вакуумно запечатани в капсула, така че да нямат никакъв досег с атмосферата, а така полезните качества остават изцяло активни до последния момент.

ОЧЕвидните ефекти

Парене, сухота, замъглено виждане, „играещи“ букви – тези и много други симптоми са добре познати на хората с проблемни очи. Подобни оплаквания са сред „мишените“, които ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС „уцелва в десетката“. Наблюденията сочат, че само с една капсула на ден за три месеца с негова помощ зрението става по-остро и ясно, независимо от възрастта. Експертно подбраните съставки (лутеин, зеаксантин, екстракт от черна боровинка, витамини С, Е и цинк) усилват действието си, благодарение на масления разтвор. Така, предпочитан и по-добре разпознат от тялото ни, разтворът разгръща най-добре способността си да вдигне завесата пред очите ни.

Фаворитът на българите

Опитали какви ли не начини да подсилят очите си, препатилите са единодушни какво помага. Вече 16 години ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е най-търсеният и купуван „еликсир“ за очи у нас, потвърждава специализирано пазарно проучване на американската мултинационална компания IQVIA. Един наистина прекрасен пример, че реалните ефекти върху здравето на потърпевшите са истинското доказателство за качество.

*Най-продаван продукт в категория „Витамини и добавки за очи“ за 2020 г. по данни на IQVIA.

Катарактата води до слепота

Три малко познати факти за катарактата

Пелената не е пред окото
Когато чуят „перде на очите“, както е популярното наименование на катаракта, болшинството от хората си представят, че пред органите на зрението има завеса. В действителност обаче истината е друга! Пердето не се образува пред, а вътре в самото око.

Може да е засегнато само едното око
Противно на широкото схващане, че катаракта засяга и двете очи, не са редки случаите, в които помътняване на лещата се наблюдава само в едно око.

Възрастта не е определяща
Друго, което не е толкова известно за катаракта, е, че все повече се подмладява. Ако преди очното заболяване е било „привилегия“ на възрастните, днес то се открива сред все повече млади хора.

Вземете сега ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС с подарък мокри кърпички за очила, в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 0876 18 1000

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!