Как да виждаме по-добре?

Специална разработка помага и в най-заплетените случаи

Бързо връщане на нормалното зрение постига специална разработка, която е дело на екип от световни капацитети в медицината. За създаването ѝ експертите приложили високотехнологично фармацевтично решение, което усилва нейната ефективност. Иновацията, чието име у нас е ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, помага дори при заплетените случаи.

3 пъти по-мощно

За извънредния ѝ потенциал основен принос има патентованата технология LICAPSTM (течност в капсула). Тя изисква да се използват само вещества в маслен вид, а за течностите се знае, че се усвояват в пъти по-добре в сравнение със сухите субстанции. Нещо повече – лабораторен тест показва, че LICAPSTM продуктите постигат над 90% усвояване, докато при таблетките процентът е едва 30%. Това обяснява защо специалният продукт е по-мощен от другите формули, познати досега.

Орлово зрение

Освен усвояването водеща роля за изразителните способности на продукта играе и неговият състав. Той включва ключови за здравето на очите природни вещества, които отговарят за правилното функциониране на макулата, ретината, очната лигавица и кръвоносните съдове. Уникалното обаче е друго – чрез ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС медицината за първи път ни дава свободен достъп до силата на маслени суперекстракти в най-чистата им форма. Сред тях са маслен лутеин и маслен зеаксантин, чиито качества значително превъзхождат възможностите на конвенционалните форми.

Помага при катаракта

Не можем да спрем годините, но вече можем да ограничим техните негативни ефекти върху зрението. Катарактата е водеща причина за слепота, а тя атакува всички след 50-годишна възраст. Лечението ѝ трябва да започне навреме и да обхваща всички аспекти на проблема. Като ефективно средство за борба с катарактата в моята практика се наложи природният продукт ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС. Той представлява функционална комбинация от шестте най-важни за доброто зрение натурални вещества – лутеин, зеаксантин, черна боровинка, вит. С, вит. Е и цинк. Уникалното обаче е друго – единствено в него субстанциите са във вид на суперекстракти. Те се усвояват пълноценно и тялото се възползва от оздравителната им мощ в максимална степен. Резултатите са видими скоро след началото на приема, а пациентите съобщават за значително подобрение в зрението. От медицинска гледна точка важно е, че редовният прием на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в доза от само 1 капсула на ден забавя прогресията на катарактата и осигурява на пациентите нормален живот.

Гл. асистент д-р Владимир Ставрев, дм, FEBO, УМБАЛ “Св. Георги” ЕАД, гр. Пловдив, Катедра по Очни болести, МУ Пловдив

Гл. асистент д-р Владимир Ставрев
Гл. асистент д-р Владимир Ставрев, дм, FEBO, УМБАЛ “Св. Георги” ЕАД, гр. Пловдив, Катедра по Очни болести, МУ Пловдив
Веска Стоянова, 85 г., Велинград
Веска Стоянова, 85 г., Велинград

На 85 чета без очила

Аз съм на 85 години и от петнадесет години пия непрекъснато ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС. Започнах, когато докторът ми откри зачатъци на замъглено зрение и много се уплаших. Той ми каза да пия ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС всеки ден по 1 капсула. И сега да се похваля, мъглата изчезна, не нося очила, чета си програмата без очила. Имам две дъщери и трима внуци. Те нали с компютри работят, сега и те пият ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС и им помага. Много съм щастлива, че успях да помогна и на себе си, и на тях.

Веска Стоянова, 85 г., Велинград

Вземете сега ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС с подарък мокри кърпички за очила, в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 0876 18 1000

*Най-продаван продукт в категория „Витамини и добавки за очи“ за 2020 г. по данни на IQVIA.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!