Как се прави здраво око?

Как се прави здраво око?

Слабото зрение води до още по-голяма изолация

Отслабеното зрение не е просто досадно неудобство. В по-напреднала фаза то се превръща в истински ад, който ни изолира от света, докато накрая не заживеем съвсем самотни. Зависими от всякакви „патерици“ – очила, лупи, чужди млади очи – често оставаме слепи за нещата покрай нас. И най-лошото – свикваме да е така.

Ще видим ли света с нови очи?

Буквите „танцуват“, цената на етикета е размазана, а очилата вечно ги търсим, дори да са на главата ни. Има начин обаче да се отървем от тази досада и то не непременно подлагайки се под ножа, както е модерно.

Много по-щадящо и лесно е просто да дадем на очите си нужното, за да не ни предадат без време. Но не просто „нещо“, а достатъчно премерена сила, която да окаже реален ефект. Проучването ни сочи, че на това условие отговаря разработка, родена във Франция. Уникалната формула, позната под името ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, в три стъпки дава такива резултати, че да видим света с нови очи.

Здрави очи: Стъпка 1: „Зареждане“

Съществува ли съвременен телефон без зарядно? Същото е с очите ни – трябва да ги „включим“ в „тока“, за да работят.

Служещо като своеобразно зарядно, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС дава на очите ни нужната енергия посредством шест специално подбрани съставки, дозирани в удобни капсули. Подхранващи ретината, концентрираните количества лутеин и зеаксантин подобряват работата ù и едновременно с това предпазват окото от вредните външни влияния. За да стигнат тези полезни вещества до него обаче, са нужни и здрави капиляри – тази важна роля се пада на червената боровинка, добавена като мощен екстракт. Накрая, за да затвърди ефекта на всички тези вещества, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС дава на зрението ни още бонуси - витамини С, Е и цинк.

Така, умно поддържано с естествената сила на природата, окото най-сетне служи по предназначение – да вижда добре!

Здрави очи: Стъпка 2: „Осветяване“

Натрупат ли се достатъчно в организма, експертно подбраните съставки скоро започват осезаемо да дават резултати (към третия месец от терапевтичния прием). Подобно на отдръпването на завеса, закриваща гледката пред нас, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС „надига“ надвисналата над зрението ни „мъгла“ и постепенно започва да ни светва. Това нормализиране на нещата се отразява и на здравословната овлажненост на окото, служеща за смазка против усещания като сухота, парене или бодежи. Скоро е налице и промяна в качеството на живота ни. Ставаме по-самостоятелни и спокойни, че полагаме нужните грижи за един от най-важните ни органи.

Здрави очи: Стъпка 3: „Почистване“

Очите, казват, били прозорец към света. Но колко ясно виждаме този свят, ако „прозорецът“ не е почистван от години? Тук трябва да се намеси наистина работещ „препарат за почистване“, при това за да е още по-силен ефектът, най-добре да е течен, вместо на „прах“. Служейки точно като такъв, благодарение на предварително разтворените в масло полезни вещества, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС се усвоява по-бързо от организма, а това естествено води до по-траен и осезаем ефект. Това не е случайно, защото тялото е „направено“ така, че да предпочита течни форми – много по-лесно ги разпознава и приема. Към момента ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е единствената подкрепа за очи в маслен вариант, вложен в удобни капсули за ежедневен прием само по една на ден.

Най-продаван продукт в категория „Витамини и добавки за очи“ за 2020 г. по данни на IQVIA.

Можете да откриете ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 0876 18 1000

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!