Крути мерки срещу отслабеното зрение

Ограничават увреждането на очите с възрастта

Да спреш да виждаш е страшно. Разбираме, че сме лишени от нормален живот, чак когато „завесата“ падне пред очите ни безвъзвратно. После ни е яд, че не сме взели мерки по-рано.

Ще видим ли спасението?

Очите ни изнемогват. Годините, компютрите, замърсяването – всичко „работи“ в посока увреждане. Подкрепа за зрението обаче вече има. Спечелила не случайно титлата „експерт в очното здраве“, уникалната формула, родена във Франция и позната тук под името ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС (Lutein Complex Plus), осигурява всичко нужно на очите. В три прости стъпки тя затяга мерките срещу отслабващото с възрастта зрение.

Успешно захранване

Праховите форми отдавна не са на мода. Не случайно все по-често ползваме течни перилни препарати и течни горива. Така ефективността на активните вещества нараства в пъти. По същия начин съставките в Lutein Complex са течни за максимално бързо усвояване. Благодарение на патентована технология, наречена LICAPS™, Lutein Complex не просто дава на очите онова, което им е необходимо, а им го осигурява във вида, в който тялото може да се възползва по най-добрия начин – под формата на маслен разтвор. Към момента френската разработка е единствената подкрепа за очи в маслен вариант, вложен в удобни капсули.

Всичко от заобикалящия ни свят „работи“ в посока увреждане на очите.
Всичко от заобикалящия ни свят „работи“ в посока увреждане на очите.

За всеки проблем - решение

Подсилвайки защитната бариера на очите, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС се оказва особено ценен в ситуации, свързани с вредни външни фактори. Защитени отвън, очите вече разчитат на подкрепа отвътре. Служещо едновременно като „щит“ и своеобразно зарядно, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС дава на очите ни нужната подкрепа посредством специално подбрани съставки. Подхранващи ретината, концентрираните количества лутеин и зеаксантин подобряват работата й и едновременно с това предпазват окото от външната среда. За да стигнат тези полезни вещества до него обаче, са нужни и здрави капиляри – тази важна роля се пада на черната боровинка, добавена като мощен екстракт. Накрая, за да затвърди ефекта на всички тези вещества, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС дава на очите още бонуси. Витамините С и Е стават верни стражи в опазването на здравите клетки от т.н. оксидативен стрес. Добавеният цинк също работи в тази посока, но не само – той помага за поддържане на нормално зрение и компенсира щетите от постоянното излагане на светлина.

Само 1 на ден

Предлагайки така добре премислена подкрепа за очите, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС помага при широк спектър от смущения като например замъгляване, умора и напрежение, сухота, дискомфорт вследствие на прекомерно стоене пред компютър например. Клинично потвърдено е също така, че с комплексното си действие ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС понижава риска от развитието на макулна дегенерация с напредване на възрастта и подпомага функционалното състояние на ретината – ефект, който е особено ценен за хората, предразположени към образуване на катаракта – перде на очите. Наблюденията сочат, че само с 1 капсула на ден за 3 месеца с негова помощ зрението отново става остро и ясно независимо от възрастта. Дори се подобрява виждането при недостатъчна светлина и през нощта

Така, умно поддържано с естествената сила на природата, окото най-сетне служи по предназначение – да вижда добре!

*Най-продаван продукт в категория „Витамини и добавки за очи“ за 2020 г. по данни на IQVIA.

Цинкът като убиец на вируси

Специалистите препоръчват приема на цинк заради неговия ефект върху имунната система и общите лечебни процеси в организма. Той спомага активацията на Т-помощните клетки, които отиват на лов за вирусите, попаднали в нашия организъм. Въпреки че огнището на болестта не може да бъде предотвратено, е наблюдавано, че цинкът помага симптомите при настинка и вирусни инфекции да отшумяват по-бързо.

Вземете сега ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС с подарък мокри кърпички за очила, в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 0876 18 1000

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!