Първа помощ за очите

Първа помощ за очите

Ефективната грижа за зрението се крие в природата

Казват, че очите ни са прозореца към света. Докато дните минават и се превръщат в години, тежки завеси се спускат пред гледката: зрението отслабва, а цветовете и обектите избледняват и губят своите очертания. Специалистите обаче са категорични – трябва да даваме първа помощ на очите си всеки ден, за да се радваме на заобикалящия ни свят.

Експертите в областта разкриват, че доказано ефективна в борбата със стареенето на очите е разработка, която бързо привляла както тяхното професионално мнение така и това на обикновения българин. Иновативният маслен разтвор, събрал в себе си силата на естествените природни съставки, се оказва безценно оръжие в борбата за доброто зрение. Познат у нас под името ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, той е подпомогнал зрението на хиляди хора в България и по света.

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС смело може да бъде наречен „Експертът в очното здраве“, заради специализираната си формула, която комбинира в себе си комплекс от лутеин, зеаксантин и екстракт от черна боровинка плюс оптималните количества цинк, витамин С и витамин Е. Те подпомагат работата на очите и ги предпазват от вредните външни влияния, което ги прави необходими за всеки възрастен индивид. Със своето двойно действие ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е категоричен претендент за първото място сред разработките, свързани с офталмологични проблеми.

Понижава рисковете

Благодарение на своя прецизно комбиниран състав, включващ най-важните както за очите, така и за цялото тяло природни вещества, той доказано съдейства за понижаване риска от увреждане на макулата и нейната прогресия с цели 25%. Подсилвайки защитната бариера на очите срещу лоши бактерии и вируси, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС се оказва особено ценен дори в ситуации, свързани с вредни външни фактори, застрашаващи здравето.

Подсилва зрението

Специалистите зад граница прилагат успешно специализираната формула при едно от най-разпространените състояния сред възрастните хора – перде на окото – тъй като полезните вещества в ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС подпомагат нормалната функция на зрителния апарат и подхранват очите отвътре, а това е от особена важност при хората в рискова група. Наблюденията им сочат още, че с помощта на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС зрението отново става остро и ясно независимо от възрастта.

Природният комплекс повлиява отлично на замъгленото зрение, умората и напрежението в очите, които се проявяват по-силно през слънчевите месеци. Подобрява се и виждането при недостатъчна светлина и през нощта. Също така ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС дава положително отражение на синдрома на сухото око, при умора на очите вследствие на прекомерно стоене пред компютър и пр.

Висока ефективност

Тайната на изключително високата ефективност на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС се корени в специалната технология за производството му – LICAPSTM. С нейна помощ всички полезни и естествени вещества са в течна форма и запазват в максимална степен своята биологична активност. Така например една капсула ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС се разтваря за приблизително 10 минути, а тялото усвоява над 90% от съдържащите се в нея полезни вещества, докато за сравнение за разтварянето на обикновена таблетка е необходим почти половин час, а усвояването на съставките ѝ е в порядъка на 30–60%. Благодарение на всички тези предимства ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС работи не само по-бързо, но е и далеч по-ефективен в грижата за доброто зрение, което ни е необходимо, за да се чувстваме пълноценни хора независимо от възрастта.

Уверих се, че Лутеин Комплекс Плюс подобрява зрението

„Очите са един от най-важните ни „сензори“ и благодарение на него водим пълноценен живот. Те обаче са жертва на вредни фактори, които с времето ги увреждат и те започват да „стареят“ преждевременно.

Доказано е, че изчерпването на резерва от важни вещества в очите е сериозна предпоставка за развитие на състояния като опалесценция на лещите, поява на мътнини в стъкловидното тяло и дори „суха форма“ на макулна дегенерация. При подобни оплаквания, за да осигуря нормалното качество на живот на моите пациенти, към класическата медикаментозна терапия аз препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС. Той е натурален продукт с богат набор от полезни вещества за доброто зрение, като лутеин, зеаксантин, екстракт от черна боровинка, витамин С. Благодарение на високата им концентрация само 1 капсула ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС на ден е напълно достатъчна за попълване на нуждите. Наблюдавам отлични резултати и съм уверена, че ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС подобрява зрението. Пациентите ми са доволни, а това е най-важното за мен.“

Д-р Антоанета Гъркова, офталмолог, ул. „Александър Стамболийски“ 19, Асеновград

Лутеин Комплекс Плюс е сигурната защита за очите

„Казвам се Искра Кръстева и съм фармацевт от 23 г. В практиката си се старая да помагам на хората в превенцията на заболявания, които се развиват с възрастта и влошават качеството им на живот.

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, е моят съюзник при избор на продукт за подкрепа на очите, поради големия брой доволни клиенти, високото качество на течната формула в капсулата и доказания френски произход. Препоръчвам по 1 капсула дневно в рамките на минимум 3 месеца за подобряване на зрителната острота и за превенция на появата на катаракта и възрастово-свързана макулна дегенерация. Убедена съм в качеството и ефекта на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.“

Искра Кръстева, Маг.-фармацевт, Аптека Сигма, Благоевград

Можете да откриете ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 02 944 60 06

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!