Първа помощ за очите

Първа помощ за очите

Има начин да виждаме по-добре

Докато дните минават и се превръщат в години, тежки завеси се спускат пред очите: зрението отслабва, а цветовете и обектите губят своите очертания. Специалистите обаче са категорични – има начин да виждаме по-добре, но е нужна ежедневна подкрепа с доказани ефекти.

„Експертът“ в очното здраве

Експертите в областта разкриват, че доказано ефективна в борбата със стареенето на очите е специална маслена разработка, събрала в себе си силата на естествените природни съставки. Позната у нас под името ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тя е подпомогнала зрението на хиляди хора в България и по света. Специалната формула смело може да бъде наречена „Експерт“ в очното здраве, заради комбинацията на важните за зрението лутеин, зеаксантин и екстракт от черна боровинка плюс оптималните количества цинк, витамин С и витамин Е. Те подпомагат работата на очите и предпазвайки ги от вредните външни влияния, оказват двойно действие.

Понижава рисковете

Подсилвайки защитната бариера на очите срещу лоши бактерии и вируси, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС се оказва особено ценен в ситуации, свързани с вредни външни фактори. Защитени отвън, очите вече разчитат на подкрепа отвътре. Тук идва силата на съставките, жизнено важни не само за зрението, а и за здравето на цялото тяло: те понижават успешно рисковете от увреждането на части от окото и доказано помагат за забавяне на развитието на тежки очни заболявания.

Подсилва зрението

Специалистите зад граница прилагат успешно формулата при едно от най-разпространените състояния сред възрастните хора – замъглено зрение. Наблюденията им сочат, че с помощта на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС то отново може да стане остро и ясно независимо от годините. Умората и напрежението в очите, също се повлияват отлично, подобрява се дори виждането при недостатъчна светлина и през нощта. Сухотата и напрежението в очите, вследствие на прекомерно стоене пред компютър, също са сред „мишените“ на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.

Висока ефективност

Тайната на изключително високата ефективност на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС се корени не само в съставките, но и в специалната технология на производството – LICAPS™. С нейна помощ всички полезни и естествени вещества са в маслена форма и запазват в максимална степен своята биологична активност. Така например една капсула ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС се разтваря за приблизително 10 минути, а тялото усвоява над 90% от съдържащите се в нея полезни вещества.

Благодарение на всички тези предимства ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС работи не само по-бързо, но е и далеч по-ефективен в грижата за доброто зрение, което ни е необходимо, за да се чувстваме пълноценни хора независимо от възрастта.

Уверих се, че Лутеин Комплекс Плюс помага при перде

„Препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тъй като той е съвкупност от най-добрите съставки и екстракти за грижата на очите във високи концентрации. Проучванията сочат, че те намаляват риска от замъглено виждане и укрепват кръвоносните съдове на очите. Приемайте ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС по 1 капсула дневно поне 3 месеца. На лицата в риск от развитие на очни проблеми, както и на страдащите от такива, препоръчвам да провеждат ежегодно поне по един тримесечен терапевтичен курс с прием на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.“

Д-р Василка Атанасова, офталмолог, гр. Пловдив

Можете да откриете ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 02 944 60 06

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!