Добра новина: Рестартират зрението

Добра новина:
Рестартират зрението

Този път медицината успя

Своеобразен рестарт на зрението е последната добра новина, поднесена ни от медицинските среди. Дошла от Франция, специална разработка за укрепване работата на очите може да служи като своего рода „чистачка“ срещу замъглено зрение, твърдят запознати. Без значение от възрастта, тя работи безотказно при редица проблеми, подсигурявайки на очите всичко най-необходимо. У нас експертната формулировка е позната под името ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.

Експертно решение

Забележителната си мощ, която веднага го отличава от стандартните формули, френското творение дължи на специалната технология за неговото производство – LICAPS™. С нейна помощ ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС не просто дава на тялото онова, което му е необходимо, а му го осигурява във вида, в който то може да се възползва по най-добрия начин – под формата на маслен разтвор. Течностите доказано се усвояват по-пълноценно от организма, а това е гаранция за бързо постигане на желания резултат върху зрението. Още един плюс, на който ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС дължи високата си ефективност, е експертно подбраният състав, комбиниран така, че да покрива постоянно нарастващите с възрастта нужди на очите.

Потвърдено от практиката

Спечелил вниманието както на експертите в областта на очното здраве, така и на потърпевшите, специалният продукт доказа своята ефективност и на практика. Показвайки на какво е способен в продължение на повече от 10 години, той се превърна в истински фаворит на препатилите. В негово лице те виждат утвърден и доверен помощник, който им връща възможността отново да се радват на красотата на заобикалящия ги свят.

Орлов поглед

Предлагайки отлична подкрепа за очите, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС помага при широк спектър от смущения в тяхната функция като например замъгляване, умора и напрежение, синдром на сухото око, дискомфорт вследствие на прекомерно стоене пред компютър и др. Наблюденията сочат, че само с 1 капсула на ден за 3 месеца с негова помощ зрението може отново да стане остро и ясно независимо от възрастта. Дори спомага за подобряване на виждането при недостатъчна светлина и през нощта.

Клинично потвърдено е също така, че с комплексното действие на вложените в него съставки ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС съдейства за понижаване на риска от прогресивното отслабване на зрението, което от своя страна е предпоставка за неговата загуба. В допълнение, полезният комплекс в ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС спомага за забавяне на развитието на процеси, свързани със замъглена, неясна или размазана „картина“ - ефект, който е особено ценен за хората в по-напреднала възраст.

Цинкът като убиец на вируси

Специалистите препоръчват приема на цинк заради неговия ефект върху имунната система и общите лечебни процеси в организма. Той спомага активацията на Т-помощните клетки, които отиват на лов за вирусите, попаднали в нашия организъм. Въпреки че огнището на болестта не може да бъде предотвратено, е наблюдавано, че цинкът помага симптомите при настинка и вирусни инфекции да отшумяват по-бързо.

Можете да откриете ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 0876 18 1000

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!