Специалистите: Как да виждаме по-добре?

Специалистите: Как да виждаме по-добре?

Лекари от цялата страна отдавна са открили един ефективен подход

Черни петна, шарени кръгове, вълнички на хоризонта, размазване – и само едно от изброените да сме „видели“, то е достатъчно, за да ни стане ясно, че проблемите с очите са „почукали на вратата ни“. Пътят от „танцуващите“ букви до загубата на зрението е кратък, а най-лошото е, че тежките проблеми с очите възникват почти незабележимо и не болят.

Сблъскали се не веднъж и дваж със случаи на тривиални оплаквания, прераснали в сериозни очни проблеми, за да оправят зрението на своите пациенти и да ги предпазят от необратими последици, офталмолозите от цялата страна отдавна се доверяват на едно ефективно средство – природните капсули „Лутеин Комплекс Плюс“. Продуктът отдавна спечелил доверието на вещите медици заради своя бърз и безусловен ефект при широк спектър от очни болести. Те с увереност го прилагат не само при пациенти с уморени очи например, а и при състояния като катаракта (перде на окото), възрастово-свързана макулна дегенерация и други, и отчитат много добри резултати. Всичко, единодушни са лекарите, се корени в специализираната формула на продукта, която съдържа доказано най-необходимите за очите естествени вещества.

ПОМОЩ! ИМАМ ПЕРДЕ

Бялото платно, което покрива окото, не само изглежда неприятно – то е истински тормоз за своя „притежател“. Всичко започва като леко замъгляване на зрението и затруднения при четене, докато се стигне до двойни образи и виждане на кръгове около запалени лампи. Заслугата да ни споходи катарактата е на годините, които, особено подминем ли 50-те, освен с посивели коси ни „даряват“ и с перде. Забавяйки стареенето на окото, „Лутеин Комплекс Плюс“ забавя и развитието на пердето като в същото време значително подобрява зрението и ни спасява от скъпоструващи операции.

Д-р Василка Атанасова, офталмолог, Пловдив
Д-р Василка Атанасова, офталмолог, Пловдив
ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС помага срещу катаракта (перде)

„Препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тъй като съдържа комплекс от най-добрите съставки и екстракти в грижата за очите със силно антиоксидантно действие и помага за поддържане на нормална зрителна функция и добро зрение.

Формулата на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е съставена от мощните антиоксиданти лутеин и зеаксантин в комбинация с екстракт от черна боровинка плюс цинк, витамин Е и витамин С. Проучванията сочат, че по-високият прием на лутеин и зеаксантин, съдържащи се в концентрирано количество в продукта, е свързан с намаляване на риска от катаракта (перде на окото). В допълнение, тези две вещества в ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС имат способността да абсорбират светлината от синята зона на видимия спектър и така предпазват очите от сериозните щети, които им нанася слънцето. Благодарение на екстракта от черна боровинка той укрепва съдовете на очите, а чрез цинка допринася за поддържане на нормално зрение с благоприятен ефект и в лещата на окото.

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е единственият продукт, произведен в течна форма за бързо и лесно усвояване. Приемайте го по 1 капсула дневно след храна в продължение на поне 3 месеца. На лицата в риск от развитие на очни заболявания, както и на страдащите от такива, препоръчвам да провеждат ежегодно поне по един тримесечен терапевтичен курс с ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.“

Д-р Василка Атанасова, офталмолог, Пловдив

Усетила на собствения си гръб тежестта на товара всеки следващ ден да виждаш все по-зле от предходния, сънародничката ни Невена Божкова избрала да се опре на рамото на „Лутеин Комплекс Плюс“ и не сбъркала с решението си. Тя не само се отървала от операцията, но и значително подобрила качеството си на живот.

Спасих се от операция на очите

„Преди 6 години ми откриха глаукома и катаракта на едното око. Пердето беше готово за операция и при всеки контролен преглед ми напомняха, че пердето „презрява“ и е наложително да се оперира. Междувременно беше започнало образуването на перде и на другото око. По ред съображения не се реших на операция.

Бях чела доста за действието на „Лутеин Комплекс Плюс“ с черна боровинка и реших да започна да го приемам според указанията. Исках да предпазя или поне колкото е възможно да забавя развитието на пердето на второто око. Пих продукта 6 месеца. Отидох на преглед заради глаукомата. Този път лекарката не ми спомена за операция. След като я запитах какво става с пердето на окото, тя ми отговори, че може да се оперира есента или другата пролет. Отидох на преглед при друг лекар. И той ми каза същото – има перде, но не се налага операция. А аз чувствам, че мъглата пред окото ми започна да оредява.

Продължавам да пия „Лутеин Комплекс Плюс“. Очевидно е, че той изпълнява мисията си, стига да му се доверим. Препоръчвам го на всички, които са в моето състояние, и от сърце благодаря на хората, които стоят зад този ефикасен продукт и го правят достъпен за нас.“

Невена Божкова, 72 год.

Д-р Василка Атанасова, офталмолог, Пловдив
Невена Божкова, 72 год.

Преборих пердето

Аз съм на 80 години и от десет години пия непрекъснато Лутеин Комплекс Плюс. Започнах, когато докторът ми откри зачатъци на перде. Много се уплаших. Той ми каза да пия тоя Лутеин Комплекс Плюс всеки ден по 1 капсула.

И сега да се похваля – перде нямам, не нося очила, чета си програмата във вестника без очила. Имам две дъщери и трима внуци. Те нали с компютри работят, сега и те пият Лутеин Комплекс Плюс и са много доволни. А аз съм благодарна, защото помогна на цялото ми семейство!

Веска Стоянова, 80 г. от Велинград

Веска Стоянова, 80 г. от Велинград
Веска Стоянова, 80 г. от Велинград

КОШМАРЪТ „МАКУЛНА ДЕГЕНЕРАЦИЯ“

Наистина ли е толкова страшна възрастово-свързаната макулна дегенерация? Да, тя постепенно влошава зрението и прогресира с всеки изминал ден, заплашвайки с течение на времето съвсем да ни лиши от централно зрение. Казват, че това била болестта на индустриалния свят, а жертвите ѝ са възрастните хора, трудили се цял живот.

Спрягана за нелечима, макулната дегенерация може да бъде забавена, а дори и спряна с природни средства. Точно тези „спасители“ на зрението се съдържат в „Лутеин Комплекс Плюс“. На тях се дължи положителният ефект върху зрението, който забелязали лекарите от цялата страна, сред които и д-р Даниела Пайкова от Ловеч.

Само с 1 капсула дневно помага при дегенерация на макулата

„Използвам „Лутеин Комплекс Плюс“ при пациенти с диагностицирана Възрастово-свързана макулна дегенерация (ВСМД). При ВСМД централното зрение се замъглява, при четене думите могат да изглеждат размазани, цветовете изглеждат бледи, а правите линии изглеждат изкривени.

Установила съм, че след поне 3-месечен терапевтичен курс с прием на „Лутеин Комплекс Плюс“ в доза от по 1 капсула на ден, проявленията на симптоматиката намаляват и прогресията на заболяването значително се забавя. Като офталмолог изключително добро впечатление ми направи това, че в продукта се съдържат голямо количество антиоксиданти. Приемът на антиоксиданти е свързан с по-малък риск от развитие на ВСМД.“

Д-р Даниела Пайкова, офталмолог, Ловеч

Д-р Даниела Пайкова, офталмолог, Ловеч
Д-р Даниела Пайкова, офталмолог, Ловеч

Към положителните клинични наблюдения на своята ловешка колежка се присъединява и офталмологът д-р Кирил Кирчев от морската ни столица. Той е забелязал, че освен подобряване състоянието на очите при макулна дегенерация „Лутеин Комплекс Плюс“ възвръща ясното виждане и контрастността както при хора в третата възраст, така и при лица в трудоспособна възраст, чиито очи са постоянно подложени на вредни външни фактори.

Д-р Кирил Кирчев, офталмолог, ДКЦ-III, Варна
Д-р Кирил Кирчев, офталмолог, ДКЦ-III, Варна

„Лутеин Комплекс Плюс“ предпазва очите от дегенерация

„Продуктът „Лутеин Комплекс Плюс“ е предпочитан от мен, заради своя умело подбран и прецизно дозиран състав. Включените в него високоефективни антиоксиданти – витамин С, витамин Е, цинк, екстракт от боровинка, лутеин и зеаксантин, имат изключително добро въздействие върху дейността на очите. Благодарение на високите концентрации лутеин в него, обогатен с чист зеаксантин, той подобрява ясното виждане и контрастността и предпазва от дегенерация на макулата, свързана с възрастта. Екстрактът от боровинка, който е богат източник на мощни антиоксиданти, подобрява кръвоснабдяването и адаптивните възможности на окото, подпомага по-бързото му възстановяване.

Прилагам „Лутеин Комплекс Плюс“ в практиката си при две групи пациенти. Едната са по-възрастни хора, които имат нерационално хранене и недостиг на полезни вещества в организма, което отключва редица очни проблеми. Втората група са лица, чиято работа (или ежедневието им) предполага постоянно излагане на очите на вредни фактори – замърсен въздух и тютюнопушене, слънчеви лъчи, компютър, изкуствена светлина и т.н. И при двете групи наблюдавам добър ефект от приложението на „Лутеин Комплекс Плюс“. Продуктът им понася добре, няма никакви странични ефекти и се комбинира успешно с различни лекарствени средства.“

Д-р Кирил Кирчев, офталмолог, ДКЦ-III, Варна

В подкрепа на лекарските наблюдения са и резултатите, които отчитат техните пациенти. Масово хората, доверили се на „Лутеин Комплекс Плюс“, са доволни, а мълвата за неговата ефективност се носи от уста на уста. Точно така – от устата на съседка – е научила за него и 68-годишната Гинка Тодорова, чието зрение е било сериозно застрашено.

Щастлива съм, защото отново виждам

Мили хора, щастието на човека се крие в това дали е здрав или не. Когато е добре, някак си другото е без значение. Разбрах го, когато преди година започнах почти да не виждам. Всички доктори бяха категорични в лошите си прогнози за моето зрение. Очакваше ме едва ли не слепота! А аз останах сам-сама на този свят, кой ще ме гледа?!

Съседка тогава ми каза, че е чела по вестниците за „Лутеин Комплекс Плюс“ и е проверявала в аптеките – не бил скъп. Помогнал е на много хора, да си го купя и аз. Взех го с недоверие, но започнах да го пия всеки ден, точно както е препоръчано.

Е, слава Богу, ден след ден усещах подобрение. Започнах да си виждам по-добре, дори сега шия и на машината. Вземам го и до ден днешен – всяка година си правя по един курс на прием от 5–6 месеца. Вълшебен е! Благодарение на „Лутеин Комплекс Плюс“виждам отново.“

Гинка Тодорова, 68 год.

Гинка Тодорова, 68 год.
Гинка Тодорова, 68 год.

АКО ОЧИТЕ ВИ „ПАРЯТ“ И УСЕЩАТЕ СТЪРГАНЕ, КОГАТО МИГАТЕ, ТОВА Е „СУХО ОКО“

Синдромът „Сухо око“ е най-разпространеният очен проблем и засяга хора от 5 до 105-годишна възраст. Младите го развиват заради постоянното взиране в екрани и офисната работа в затворени помещения на лампи, а възрастните – те пък заради еднотипното хранене и недостигът на полезни вещества в организма.

Най-ефективният метод за премахване на зачервените очи, паренето и острите „пробождания“ е интензивното подхранване отвътре със специалния комплекс вещества в „Лутеин Комплекс Плюс“. Той набавя точно нещата, от които очите се нуждаят, и възстановява нормалното състояние на очите независимо от възрастта.

Препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС при зрителна умора и сухота в очите

„Синдромът на сухото око е многофакторно заболяване на сълзите и очната повърхност. Води до дискомфорт, разкъсване на слъзния филм, увреждане на очната повърхност и зрителни нарушения. След 40–50-годишна възраст слъзната секреция намалява. Чести причини са начинът на живот, приемът на лекарства, възпалителни процеси, имунни дефицити.

Всички сухи и уморени очи се нуждаят от защита! Моята препоръка в тези случаи е насочена към прием на продукта ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тъй като той има редица благотворни ефекти върху здравето на очите. Клинично изпитаната хранителна добавка ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е активна грижа зрението. Тя намалява умората в очите, подобрява зрителната острота, подобрява нощното виждане и намалява и забавя риска от възрастовата макулна дегенерация на катарактата.

Д-р Нелидия Танева, офталмолог, частен кабинет в бл. 383, ж.к. Младост 3, София
Д-р Нелидия Танева, офталмолог, частен кабинет в бл. 383, ж.к. Младост 3, София

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е добре да бъде приеман поне 3 месеца и се препоръчва при лица:

  • Прекарващи часове пред компютър
  • Работещи на изкуствено осветление
  • Фамилно обременени с очни заболявания“

Д-р Нелидия Танева, офталмолог, частен кабинет в бл. 383, ж.к. Младост 3, София

ЗРЕНИЕ КАТО НА КОТКА

Всекиму е известно, че котките виждат през нощта, а ние, хората, не. Но дори и да не сме като тях, нашите очи също имат известни възможности да се справят в тъмнината, които обаче с течение на времето отслабват.

За да не се лутаме като изгубени в тъмнината и опипом да търсим ключа на лампата вкъщи, очите ни трябва да се адаптират добре както към светлина, така и към мрак. „Лутеин Комплекс Плюс“ има доказано въздействие именно в тази посока – той помага да виждаме добре независимо колко оскъдна е светлината около нас.

„Лутеин Комплекс Плюс“ подобрява нощното виждане

„Предписвам „Лутеин Комплекс Плюс“ на моите пациенти при широк спектър от проблеми с очите и зрението, защото той ми доказа своята ефективност. Съставът му е експертно формулиран, така че да осигурява най-необходимите за очите вещества.

Назначавам „Лутеин Комплекс Плюс“ при пациенти с дегенерация на макулата, при увреда на зрението и при оплаквания от премрежване и замъгляване на погледа независимо от осветеността. Той укрепва капилярите в очната ябълка и подобрява адаптацията на окото към светлина и тъмнина. Благодарение на това се изостря зрението, дори и през нощта.

Произведен по иновативна технология, „Лутеин Комплекс Плюс“ се усвоява пълноценно от организма и дава видимо по-бързи резултати. Приемът му е удобен за пациентите – само 1 капсула дневно.“

Д-р Христо Бухлев, офталмолог, МЦ по Очна микрохирургия, Петрич

Д-р Христо Бухлев, офталмолог, МЦ по Очна микрохирургия, Петрич
Д-р Христо Бухлев, офталмолог, МЦ по Очна микрохирургия, Петрич

ЗАЩО „ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС“ РАБОТИ ТОЛКОВА ДОБРЕ?

„Лутеин Комплекс Плюс“ е единствен по рода си у нас. Той представлява експертна формула, включваща съставки с медицински доказан ефект върху зрението, които са в специална течна форма, осигуряваща пълноценното усвояване на полезните вещества в тялото, тяхното адекватно разпределяне към най-невралгичните точки и безпрецедентно бързите резултати. „Лутеин Комплекс Плюс“ осигурява трите най-важни неща, които ти гарантират, че получаваш най-доброто:

  • Бързо възстановяване
  • Комплексно действие
  • Надежден резултат

Всяка съставка е умело подбрана съобразно нейното въздействие върху здравето на очите. Прецизно дозирани и комбинирани те работят синергично и взаимно усилват своите положителни ефекти. Проведените клинични проучвания върху тях доказват благотворното влияние на „Лутеин Комплекс Плюс“ при редица очни проблеми.

Облекчава натоварването върху очите: лутеинът и зеаксантинът имат способността да абсорбират синята светлина от спектъра. Поради нейната близост до UV светлината тя е опасна и уврежда зрението. Намалявайки проникването на синя светлина в окото, „Лутеин Комплекс Плюс“ предпазва от появата на проблеми като катаракта и забавя тяхната прогресия.

Намалява пораженията върху очите, свързани с възрастта: посредством елиминирането на свободните радикали в клетките „Лутеин Комплекс Плюс“ ограничава пораженията, които напредването на възрастта оказва върху тъканите на очите. Това е предпоставка за понижаване риска от развитие на възрастово свързана макулна дегенерация и възпрепятстване на нейното задълбочаване.

Предпазва от вредните въздействия на околната среда: чрез добавения цинк и витамин С „Лутеин Комплекс Плюс“ защитава лещата, ретината, макулата и роговицата на окото от негативни външни влияния. Той е особено ценен за пушачи; за хора, работещи пред компютър или в затворени помещения; за лица с хронични заболявания, ежедневно приемащи тежки лекарства и др.

Подобрява нощното виждане: специалният екстракт от черна боровинка в „Лутеин Комплекс Плюс“ подпомага регенерацията на зрителните пигменти в клетките на ретината. Така подобрява адаптивните функции и възможности на окото към светлина и изостря нощното виждане.

„Лутеин Комплекс Плюс“ е изключително ценен при замъглено зрение вследствие на перде, увреждане на макулата, умора на очите и синдром на сухото око, работа с компютър и др.

Клинично потвърдена ефективност на съставките в „Лутеин Комплекс Плюс“

В допълнение към качествата на „Лутеин Комплекс Плюс“ е и неговата удобна дозировка от само 1 капсула на ден. Продуктът е добре да бъде приеман поне 3 месеца, за да бъдат постигнати максимални и устойчиви във времето резултати. Той е изцяло природен и спокойно се съвместява с други лекарства. „Лутеин Комплекс Плюс“ може да бъде закупен дори без рецепта както от всяка аптека в страната, така и в електронния магазин на фирмата вносител.

Клинично потвърдена ефективност

Можете да откриете ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 02 944 60 06

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!