Вирусите ни атакуват и през очите

Вирусите ни атакуват и през очите

Адекватната грижа за зрителните ни органи
може да предотврати инвазията

Знаете ли, че очите, също както устата и носа, са портал за вирусите, през който те нахлуват и са в състояние да завземат тялото ни? Така е, защото болестотворните агенти обожават топлина и влага, а именно тези благоприятни условия им предлагат всички наши органи, които са в пряк контакт с околния свят и са снабдени с лигавица. Затова не е случайно, че за да се предотврати нежеланата инвазия, задължителните мерки включват адекватната грижа за здравето на очите и подсилване на тяхната преградна способност.

Скрити зад бронирани прозорци

Съзрели опасната пробойна в защитната стена на човешкия организъм, френски учени разработили специализирана формула за очно здраве, която не само подобрява зрението, но и служи като своеобразно „брониране“ на нашите прозорци към света – очите – правейки ги неприкосновена територия за нашествениците. Основана върху комбинацията на природните вещества, чийто укрепващ и оздравителен ефект е медицински потвърден, експертната формулировка, позната у нас с името ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, представлява комплекс от лутеин, зеаксантин и екстракт от черна боровинка плюс точно оптималните количества цинк, витамин С и витамин Е, необходими на зрял индивид. Именно въз основа на това той има двойно действие – подобрява способността за виждане и същевременно стабилизира защитната бариера на очите срещу вирусите, което го прави особено ценен в рискови ситуации.

Ефект на момента

Стремейки се към максимума що се отнася до ефективност и бързина на действие, в производството на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е приложена върховата технология LICAPSTM, при която всички съставки са в течен маслен вид. Това не само запазва тяхната естествена биологична активност непокътната, но и многократно подобрява усвояването им в организма, което осигурява осезаем резултат още в началото на приема. Нещо, което стандартните продукти на прах не биха могли да постигнат дори след месеци на непрекъсната употреба. Показателен за това е не само личният опит на онези, които вече са го изпробвали и са познали в негово лице верен приятел, който е укрепил състоянието им, но и професионалните наблюдения на лекарите и фармацевтите.

Приятел в нужда се познава

Обединявайки в себе си цялото медицинско познание в областта, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС няма аналог на пазара по състав и фармакологична форма – течност в капсула. Всяка една от съставките му има доказан ефект върху здравето на очите и имунитета, а в комбинация те взаимно усилват ефектите си, така че да осигурят най-доброто за организма. Проведените клинични проучвания показват, че той спомага за ограничаване на катарактата, както и за забавяне развитието на макулната дегенерация. ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС подобрява състоянието на малките кръвоносни съдове, както и кръвотока вътре в тях, което е от изключителна важност при опасност от възникване на възпаления в областта на очите. С подхранващото си действие той е навременна помощ при синдром на сухите очи или при старческо отслабване на зрението. Цинкът и витамините С и Е, вложени в ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, са всеизвестни със своя имуностимулиращ ефект и тъкмо на тях той дължи своите протективни свойства и съумява да държи враговете ни настрани.

Цинкът като убиец на вируси

Специалистите препоръчват приема на цинк заради неговия ефект върху имунната система и общите лечебни процеси в организма. Той активира Т-помощните клетки, които отиват на лов за вирусите, попаднали в нашия организъм. Въпреки че огнището на болестта не може да бъде предотвратено, е наблюдавано, че цинкът помага симптомите при настинка и вирусни инфекции да отшумяват по-бързо.

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС помага срещу катаракта (перде)

„Препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тъй като съдържа комплекс от най-добрите съставки и екстракти в грижата за очите със силно антиоксидантно действие и помага за поддържане на нормална зрителна функция и добро зрение.

Формулата на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е съставена от мощните антиоксиданти лутеин и зеаксантин в комбинация с екстракт от черна боровинка плюс цинк, витамин Е и витамин С. Проучванията сочат, че по-високият прием на лутеин и зеаксантин, съдържащи се в концентрирано количество в продукта, е свързан с намаляване на риска от катаракта (перде на окото). В допълнение, тези две вещества в ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС имат способността да абсорбират светлината от синята зона на видимия спектър и така предпазват очите от сериозните щети, които им нанася слънцето. Благодарение на екстракта от черна боровинка той укрепва съдовете на очите, а чрез цинка допринася за поддържане на нормално зрение с благоприятен ефект и в лещата на окото.

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е единственият продукт, произведен в течна форма за бързо и лесно усвояване. Приемайте го по 1 капсула дневно след храна в продължение на поне 3 месеца. На лицата в риск от развитие на очни заболявания, както и на страдащите от такива, препоръчвам да провеждат ежегодно поне по един тримесечен терапевтичен курс с ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.“

Д-р Василка Атанасова, офталмолог, Пловдив

Препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС при зрителна умора и сухота в очите

„Синдромът на сухото око е многофакторно заболяване на сълзите и очната повърхност. Води до дискомфорт, разкъсване на слъзния филм, увреждане на очната повърхност и зрителни нарушения. След 40–50-годишна възраст слъзната секреция намалява. Чести причини са начинът на живот, приемът на лекарства, възпалителни процеси, имунни дефицити.

Всички сухи и уморени очи се нуждаят от защита! Моята препоръка в тези случаи е насочена към прием на продукта ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тъй като той има редица благотворни ефекти върху здравето на очите. Клинично изпитаната хранителна добавка ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е активна грижа зрението. Тя намалява умората в очите, подобрява зрителната острота, подобрява нощното виждане и намалява и забавя риска от възрастовата макулна дегенерация на катарактата.

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е добре да бъде приеман поне 3 месеца и се препоръчва при лица:

  • Прекарващи часове пред компютър
  • Работещи на изкуствено осветление
  • Фамилно обременени с очни заболявания“

Д-р Нелидия Танева, офталмолог, частен кабинет в бл. 383, ж.к. Младост 3, София

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС подобрява зрението

„В практиката си като магистър-фармацевт ежедневно се срещам с пациенти с различни проблеми със зрението. По-младите, работата на които е свързана с компютри, се оплакват от сухота в очите и т.нар. синдром уморени очи. Възрастните имат много по-сериозни проблеми, като отслабване на зрението, катаракта и макулна дегенерация. На всички тях препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС. Това е френски продукт, произведен по специална технология, която гарантира пълното усвояване на съставките от организма. Улеснение за пациента е и приемът на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС – по 1 капсула дневно в продължение на най-малко 3 месеца. Затова го препоръчвам ежедневно.“

Венера Димитрова, маг.-фармацевт, аптека „Сейба Кауфланд“, кв. Надежда, София

Можете да откриете ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 02 944 60 06

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!