Вирусите ни атакуват и през очите

Вирусите ни атакуват и през очите

Адекватната грижа за зрителните ни органи
може да предотврати инвазията

Знаете ли, че очите, също както устата и носа, са портал за вирусите, през който те нахлуват и са в състояние да завземат тялото ни? Така е, защото болестотворните агенти обожават топлина и влага, а именно тези благоприятни условия им предлагат всички наши органи, които са в пряк контакт с околния свят и са снабдени с лигавица. Затова не е случайно, че за да се предотврати нежеланата инвазия, задължителните мерки включват адекватната грижа за здравето на очите и подсилване на тяхната преградна способност.

Скрити зад бронирани прозорци

Съзрели опасната пробойна в защитната стена на човешкия организъм, френски учени разработили специализирана формула за очно здраве, която не само подобрява зрението, но и служи като своеобразно „брониране“ на нашите прозорци към света – очите – правейки ги неприкосновена територия за нашествениците. Основана върху комбинацията на природните вещества, чиито укрепващ и оздравителен ефект е медицински потвърден, експертната формулировка, позната у нас с името ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, представлява комплекс от лутеин, зеаксантин и екстракт от черна боровинка плюс точно оптималните количества цинк, витамин С и витамин Е, необходими на зрял индивид. Именно въз основа на това той има двойно действие – подобрява способността за виждане и същевременно стабилизира защитната бариера на очите срещу вирусите, което го прави особено ценен в рискови ситуации.

Ефект на момента

Стремейки се към максимума, що се отнася до ефективност и бързина на действие, в производството на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е приложена върховата технология LICAPS™, при която всички съставки са в течен маслен вид. Това не само запазва тяхната естествена биологична активност непокътната, но и многократно подобрява усвояването им в организма, което осигурява осезаем резултат още в началото на приема. Нещо, което стандартните продукти на прах не биха могли да постигнат, дори след месеци на непрекъсната употреба. Показателен за това е не само личният опит на онези, които вече са го изпробвали и са познали в негово лице верен приятел, който е укрепил състоянието им, но и професионалните наблюдения на лекарите и фармацевтите.

Приятел в нужда се познава

Обединявайки в себе си цялото медицинско познание в областта, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС няма аналог на пазара по състав и фармакологична форма – течност в капсула. Всяка една от съставките му има доказан ефект върху здравето на очите и имунитета, а в комбинация те взаимно усилват ефектите си, така че да осигурят най-доброто за организма. Проведените клинични проучвания показват, че той помага при оплаквания от замъглена и неясна картина. С подхранващото си действие той е навременна помощ при сухота в очите или при старческо отслабване на зрението. Цинкът и витамините С и Е, вложени в ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, са всеизвестни със своя имуностимулиращ ефект и тъкмо на тях той дължи своите протективни свойства и съумява да държи враговете ни настрани.

Цинкът като убиец на вируси

Специалистите препоръчват приема на цинк заради неговия ефект върху имунната система и общите лечебни процеси в организма. Той спомага активацията на Т-помощните клетки, които отиват на лов за вирусите, попаднали в нашия организъм. Въпреки че огнището на болестта не може да бъде предотвратено, е наблюдавано, че цинкът помага симптомите при настинка и вирусни инфекции да отшумяват по-бързо.

Лутеин Комплекс Плюс помага при замъглена картина

„Препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тъй като той съдържа комплекс от най-добрите съставки и екстракти в грижата за очите в концентрирани количества. Приемайте ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС по 1 капсула дневно поне 3 месеца. На лицата в риск от развитие на очни проблеми, както и на страдащите от такива, препоръчвам да провеждат ежегодно поне по един тримесечен терапевтичен курс с прием на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.“

Д-р Василка Атанасова, офталмолог, Пловдив

Препоръчвам Лутеин Комплекс Плюс при зрителна умора и сухота в очите

„Синдромът на сухото око е многофакторно заболяване на сълзите и очната повърхност. Води до дискомфорт, разкъсване на слъзния филм, увреждане на очната повърхност и зрителни нарушения. След 40–50-годишна възраст слъзната секреция намалява. Чести причини са начинът на живот, приемът на лекарства, възпалителни процеси, имунни дефицити.

Всички сухи и уморени очи се нуждаят от защита! Моята препоръка в тези случаи е насочена към прием на продукта ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тъй като той има редица благотворни ефекти върху здравето на очите: съдейства за намаляване на умората в очите, за подобряване на зрителната острота и нощното виждане.

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е добре да бъде приеман поне 3 месеца и се препоръчва при лица:

  • Прекарващи часове пред компютър
  • Работещи на изкуствено осветление
  • Фамилно обременени с очни смущения.“

Д-р Нелидия Танева, офталмолог, частен кабинет в бл. 383, ж.к. Младост 3, София

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС подобрява зрението

„В практиката си като магистър-фармацевт ежедневно се срещам с пациенти с различни проблеми със зрението. По-младите, работата на които е свързана с компютри, се оплакват най-често от дискомфорт и сухота в очите, а възрастните имат много по-сериозни проблеми, свързани със замъгляване и отслабване на зрението. На всички тях препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС. Това е френски продукт, произведен по специална технология, която гарантира пълното усвояване на съставките от организма. Улеснение за пациента е и приемът на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС – по 1 капсула дневно в продължение на най-малко 3 месеца. Затова го препоръчвам ежедневно.“

Венера Димитрова, маг.-фармацевт, аптека „Сейба Кауфланд“, кв. Надежда, София

Можете да откриете ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 02 944 60 06

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!