Засилват орган, който ни пази

Засилват орган, който ни пази

Прочистваме „филтъра“ ни против отрови и вируси

Органът, притежаващ силата да ни пази от отрови и вируси, не боли и не се усеща, макар и да е в лошо състояние. Задръстен и изнемощял, неспособен да ни осигури чиста кръв, той незабелязано съсипва здравето ни, докато накрая не започнат да се обаждат необясними проблеми.

Имаме ли шанс да сме добре?

Сменяме торбичката с мръсотия на прахосмукачката редовно, но рядко се сещаме да почистим „филтъра“ на собственото ни тяло – черния дроб. Как тогава да очакваме тялото ни да работи? Отговорен за толкова много белѝ, този важен орган трябва регулярно да се „почиства“. Но без химия, ако не искаме допълнително да утежним положението.

На това условие обаче отговарят не много продукти. Сред тях се открояват като работещи само тези, които наистина покриват високите изисквания на специалистите. Такъв е природният еликсир за черен дроб, известен у нас като ХЕПАТОФЕЛИН (Hepatofelin). По два начина той експертно се справя с утежняването на този важен орган:

Изчистване и възстановяване

Както почистваме филтъра на прахосмукачката, така ХЕПАТОФЕЛИН действа на черния ни дроб.
Както почистваме филтъра на прахосмукачката, така ХЕПАТОФЕЛИН действа на черния ни дроб.

ХЕПАТОФЕЛИН осигурява нужната стимулация черният дроб да ни служи отново, благодарение на петте си ценни природни съставки: концентрирани дози силимарин (бял трън), артишок, глухарче, източници на Омега мастни киселини – ленено масло и пречистено соево масло. По този начин, задействани да работят правилно, чернодробните клетки започват процес на самовъзстановяване. Когато те най-накрая са в добра форма, можем да разчитаме, че ще си вършат работата – да ни предпазват от вредното действие на лошата храна, алкохолът, цигарите или някои вируси и паразити.

Скоро това дава отражение върху цялостното ни здраве – усещането за тежест в дясно отминава, а преносът на по-чиста кръв съживява орган по орган – необясними проблеми могат да изчезнат, така както са се появили. Подобреното храносмилане е друг ползотворен ефект на ХЕПАТОФЕЛИН, за който потърпевшите споделят.

Усилване на ефекта

За да усилят ефекта на ценните съставки, експертният екип, създал ХЕПАТОФЕЛИН, стига до важен извод – формата е ключова за усвояването. Разбират, че ако е на таблетка, за тялото ще е по-трудно да „изсмуче“ нужните вещества, ако пък е течно, много бързо може да ги изхвърли чрез урината. Затова ХЕПАТОФЕЛИН е с уникална патентована формула – активните му съставки са предварително разтворени в масло и херметически затворени в специална капсула. Така организмът много по-лесно „си взима“ нужното и ефективността на съставките се усилва още повече.

Удобен прием

Два пъти на ден след хранене - лесно и просто. Това съветват гастроентеролозите. Ефектът от прием в продължение на поне три месеца се отразява директно на функцията на чернодробните клетки. Метаболизмът на мазнините чувствително се повлиява, а като бонус - дори и нивата на серумния холестерол. Разработка от ранга на ХЕПАТОФЕЛИН е предпочитана от много наши опитни специалисти.

Как да предпазим черния дроб?

ХЕПАТОФЕЛИН може да бъде използван както за профилактика при очаквано чернодробно увреждане (лекарства, детокс), така и при облекчаване на вече налични болестни процеси, т.е. е подходящ както за пациенти в риск, така и за такива с установено заболяване. Приема се като протекция при употребата на различни хепатотоксични медикаменти, включително антибиотици и противогъбични препарати, при хронична алкохолна употреба, при нерационално хранене, както и при редица по-сериозни усложнения. Практиката ми показва, че когато черният дроб е засегнат и се налага конвенционално лечение, подкрепата в лицето на ХЕПАТОФЕЛИН се явява един от най-надеждните ми „партньори“.

Д-р Николай Стойнов, специалист Гастроентерлог в УМБАЛ „Пълмед“, Пловдив.

д-р Николай Стойнов, специалист Гастроентерлог в УМБАЛ „ Пълмед“, Пловдив.
д-р Николай Стойнов, специалист Гастроентерлог в УМБАЛ „Пълмед“, Пловдив.

Можете да откриете ХЕПАТОФЕЛИН в най-близката до вас аптека.

Телефон за консултация и поръчка: 0876 18 1000

*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!