Билкови продукти О'Йес Вита

публикувано на: 02.10.2017
Билкови продукти О'Йес Вита

О'Йес Вита

билкови продукти

Неврохерб

НЕВРОХЕРБ
60 табл. х 500 mg
НЕВРОХЕРБ е натурален продукт, който подкрепя функциите на нервната система. Като допълнение към хранителния прием спомага за необходимото възстановявяне на организма при стрес. Оказва положителен ефект върху функционалното състояние на нервите.

Лаксипрокт

ЛАКСИПРОКТ
60 табл. х 500 mg
ЛАКСИПРОКТ е натурален продукт, който подпомага функциите на храносмилателния тракт и съдейства за регулиране на моториката на червата.

 

Менопаузал

МЕНОПАУЗАЛ
60 табл. х 500 mg
МЕНОПАУЗАЛ е натурален продукт, който подкрепя функциите на женската полова система при климакс. Допринася за подобряване половата функция при жените. Като допълнение на хранителния прием съдейства за доброто самочувствие и настроение при жените.

 

Липоредукт

ЛИПОРЕДУКТ
60 табл. х 500 mg
ЛИПОРЕДУКТ е натурален продукт, който съдейства за намаляването на теглото и поддържането му в здравословни нива. Оказва положително въздействие за контрол на теглото, като допълва хранителния прием, спомага за регулиране обмяната на веществата и подкрепя стимулирането на чревната функция.

 

Миомал

МИОМАЛ
60 табл. х 500 mg
МИОМАЛ е натурален продукт, който подпомага функциите на женската полова система. Подкрепя дейността на матката, маточните тръби и яйчниците и съдейства за поддържане на здравето им. 

 

Пиелонефрал

ПИЕЛОНЕФРАЛ
60 табл. х 500 mg
ПИЕЛОНЕФРАЛ е натурален продукт, който спомага за поддържане нормалното функционално състояние на бъбреците и пикочните пътища. Подпомага отделителната бъбречна функция.

 

Псориазал

ПСОРИАЗАЛ
60 табл. х 500 mg
ПСОРИАЗАЛ е натурален продукт, който подкрепя функцията на кожата при всички форми и локализации на псориазис. Подпомага кръвоснабдяването на кожата и благоприятства за нормализиране на състоянието ґ. Упражнява комплексно въздействие върху структурата на кожата, като ґ осигурява тонус, еластичност и здрав вид.

Венипротект

ВЕНИПРОТЕКТ
60 табл. х 500 mg
ВЕНИПРОТЕКТ е натурален продукт, който спомага за поддържане на нормалното функционално състояние на венозните съдове и повърхностните капиляри. Съдейства за подобряване оросяването на крайниците и благоприятства за регулиране тонуса на кръвоносните съдове.

 

Менга, Глог, Валериана

МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА
60 табл. х 500 mg
МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА е натурален продукт, който благоприятно повлиява дейността на нервната система, съдейства за поддържане на емоционалния баланс и съня.

 

Простатизал

ПРОСТАТИЗАЛ
60 табл. х 500 mg
ПРОСТАТИЗАЛ е натурален продукт, който повлиява благоприятно функциите на простатната жлеза. Спомага за укрепване и възстановяване дейността на простатата, като оказва положителен ефект върху отделителните функции при затруднено,  често и болезнено уриниране. Благоприятства за поддържане на потентността.

Продуктите могат да бъдат поръчани на телефон 02 / 944 60 06