За нас


„Вита Херб” е един от водещите производители на хранителни добавки.


„Вита Херб” работи с екип от специалисти и утвърдени учени и предлага продукти с доказана ефективност, които отговарят на очакванията на потребителите и са одобрени от здравни професионалисти.


През 2004 г., Вита Херб представи на българския пазар първия си продукт, произведен от Capsugel Франция - Лутеин Комплекс.  Само за една година Лутеин Комплекс стана най-продаваният продукт за очи и до момента е ненадминат по качество.*


В следващите години Вита Херб съвместно с водещи специалисти в областта разработи серия от хранителни добавки, които се  произвеждат в завода на Capsugel в Колмар - Франция по патентованата технология Licaps.

 

 

*по информация на международната компания IMS.Мисия


Ние създаваме хранителни добавки с доказан физиологичен ефект, който подпомага подобряването на здравето. Нашите хранителни добавки съдържат естествени съставки, които са научно много добре проучени. Днес, нашата мисия може да се обобщи в 4 основни принципа:

 

Научна подкрепа Близки отношения
със здравни
професионалисти
Качествени продукти Непрестанно
вслушване
​в нашите клиенти
Нашите продукти са създадени
след задълбочено литературно
проучване и са формулирани от съставки, които са били обект на многобройни научни изследвания. Вита Херб партнира с български и чужди специалисти от различни сектори на медицината.
Вита Херб развива и поддържа активни взаимоотношения със здравни специалисти и близки отношения с фармацевти чрез търговската си мрежа и отдел обслужване на клиенти. Ние сме отдадени на качеството, безопасността и ефективността на нашите продукти. Различни публикувани клинични изследвания са потвърждение на качеството на нашите продукти С цел да създадем връзка,
основана на доверието, ние се
стараем да отчитаме нуждите и коментарите на всички наши клиенти чрез нашия интернет сайт, отдела за обслужване на клиенти, по телефон, ел. кореспонденция и други.

 Ангажимент към качеството


Ефективността на нашите продукти и тяхната пълна безопасност са осигурени чрез спазване на подходяща дозировка, гарантирща опитмална биоактивност и поддържащи клинични доказателства.


Нашите иновативни и изключителни (уникални) формули са разработени от естествени сътавки, които отговарят на изискванията на новите разпоредби за хранителните добавки (Европейска Директива 2006/46/EC).


Ние работим със сертифицирани френски лаборатории при производството на нашите продукти, които следват добра фармацевтична производствена практика и отговарят на строгите стандарти за хигиена и безопасност. Редовните инспекции по време на производствения процес гарантират на потребителя виското качество и пълната проследимост на продукта.